Slabire & Fit

Dieta potrivita pentru nevoile tale

Cand vrei sa te apuci de o dieta, primul pas spre reusita e sa faci alegerea potrivita. Alegerea unei diete trebuie facuta cu atentie, pentru ca unele iti pot pune sanatatea in pericol!

La inceputul dietei e important sa consulti un medic nutritionist. El iti poate oferi sprijinul necesar si informatiile de care ai nevoie, iti poate planifica mesele, iar in felul acesta dieta poate avea intr-adevar succes.

Dar care dieta ti se potriveste?

Daca un regim de slabire promite o slabire considerabila in scurt timp, atunci acesta probabil ca nu e unul sanatos. Un regim sanatos presupune o scadere treptata in greutate, prin mentinerea unei alimentatii echilibrate, care sa includa toate categoriile de alimente.

Mai mult, dieta trebuie combinata cu sportul, deoarece activitatea fizica e cheia unei vieti sanatoase, dar si secretul pierderii in greutate. Daca o dieta iti promite ca poti slabi fara sa faci miscare, atunci cu siguranta ca nu e de incredere.

Dieta pe care te hotarasti sa o alegi, la un punct sau altul, trebuie sa se transforme pe parcurs intr-un mod de viata pentru tine. Nu vei putea fi la dieta pentru tot restul vietii, dar va trebui sa-ti adaptezi alimentatia pentru o viata sanatoasa.

Fereste-te de medicamente, daca nutritionistul nu ti le-a recomandat! Pastilele pentru slabit sunt recomandate doar persoanelor ce sufera de obezitate si care nu au reusit sub nicio forma sa slabeasca prin dieta si sport. Altfel, luand aceste medicamente fara prescriptie medicala, iti risti sanatatea si chiar viata!

Fiecare organism e diferit, asa ca nu orice se aplica pentru alte persoane e sanatos si pentru tine! Nutritionistul e singurul in masura sa iti spuna ce regim ar trebui sa urmezi si asta numai in urma unui set complet de analize.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Slabire & Fit

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...