Slabire & Fit

Dieta pe baza de cafea

Multe persoane preocupate de silueta recurg in timpul verii la dieta si adopta regimuri alimentare pentru a pierde in greutate.

Cele mai bune metode pentru a mentine o greutate normala si pentru a arde caloriile sunt o alimentatie echilibrata si efectuarea de exercitii fizice in fiecare zi.

Studiile au aratat ca foarte multe alimente determina o ardere mai rapida a grasimilor, fiind recomandata includerea acestora in dieta zilnica.

Astfel, alimentele bogate in proteine si fibre, precum ouale, cerealele integrale sau ciupercile sunt recomandate fiindca contribuie la arderea grasimilor din organism si astfel la mentinerea siluetei.

In plus, multe dintre fructele ce contin vitamina C si o mare parte dintre legume au efecte benefice asupra metabolismului.

Un consum moderat de cafea, fara lapte sau zahar, poate fi inclus in cadrul regimurilor de control al greutatii. Pentru cafeaua pura solubila continutul caloric este de doar 1-2 kcal/portie (1.8g de cafea + 150 ml de apa).

Atunci cand vrem sa ne mentinem greutatea sau sa slabim e recomandat sa mentinem un control al caloriilor, avand in acelasi timp o alimentatie echilibrata si o activitate fizica permanenta.

Acest lucru ne permite sa nu renuntam la alimentele preferate, dar trebuie sa le consumam cu moderatie.

Pentru a ne mentine greutatea corporala avand in acelasi timp un organism sanatos e important sa nu uitam de micul dejun, ce ar trebui sa fie un mix de proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase.

In plus, e recomandat sa luam masa atunci cand simtim ca ne e foame si sa ne mentinem corpul hidratat.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Slabire & Fit

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...