Mama & Copilul

De ce vor barbatii o relatie?

Desi majoritatea barbatilor nu vor sa admita acest lucru, ei adora sa fie indragostiti.

De fapt, multi barbati simt nevoia sa fie implicati intr-o relatie, mai mult decat simt femeile.

Acest lucru se datoreaza faptului ca o relatie buna ii face sa se simta confortabil, sa aiba cui sa i se confeseze. In societatea din ziua de azi, femeilor li se permite sa aiba prieteni apropiati, legaturi de prietenie puternice cu fetele, lor fiindu-le mai usor sa se destainuiasca.

Ele discuta deschis unele cu altele, pe cand barbatii nu fac asta. Fie ca iti vine sa crezi sau nu, pentru multi barbati relatia lor de iubire este singurul loc in care ei isi permit sa fie cu adevarat deschisi.

Multi barbati recunosc faptul ca atunci cand se afla implicati intr-o relatie sunt diferiti fata de atunci cand nu sunt. Barbatii adora femeile care ii accepta asa cum sunt, care ii plac cu tot cu defecte si calitati.

Atunci cand un barbat se afla implicat intr-o relatie in care i se permite sa fie el insusi, acesta se va simti mai increzator.

Multor barbati le place provocarea relatiilor. Ei stiu ca trebuie sa depuna un anumit efort pentru ca acea relatie sa mearga.

Multi barbati isi doresc sa aiba o prietena cu care sa se vada mai mult in weekend, pentru ca toata saptamana sa se gandeasca la ea si sa astepte cu nerabdare acel weekend.

Pentru asemenea barbati, relatiile de dragoste sunt amuzante si pline de bucurie.

Barbatii mai altruisti spun ca adora sa fie intr-o relatie pentru ca pot face persoana de langa ei fericita. Stiind ca sunt capabili de acest lucru, ii face sa se simta bine in interior. Pentru ei, acesta este cel mai bun sentiment din lume.

Exista, asa cum probabil va asteptati, si barbati care se implica intr-o relatie doar pentru sex. Pentru multi barbati sexul este o parte importanta a unei relatii.

Sexul poate insemna lucruri diferite pentru oameni diferiti. Dar pentru barbati este esential, pentru ca ii ajuta sa se simta iubiti, admirati s doriti. Si ei nu pot trai fara acest lucru.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...