De ce nu prepara fiecare parinte hrana bebelusului?

Banuiesc ca motivele sunt variate, iar cel mai comun este, probabil, faptul ca, pur si simplu, nu s-au gandit niciodata la acest lucru, atat de bine le-a fost inoculata ideea de a folosi micutele borcane de sticla cu hrana pentru bebelusi.

Sau poate cred ca nu au de ales si presupun, pur si simplu, ca trebuie sa isi hraneasca bebelusul cu produse industriale.

Poate ca isi imagineaza ca este multa munca sa prepare acasa mancarea sau chiar cred ca aceasta ar fi o indeletnicire periculoasa. Societatea noastra tinde si acum sa aiba incredere in produsele comerciale mai mult decat in cele preparate acasa.

Presiunea din partea parintilor si a socrilor

Daca familia va preseaza sa hraniti bebelusul cu produse comerciale conservate, credeti-ma stiu prin ce treceti. Ascultati-i pur si simplu cu amabilitate. Nu va enervati, pentru ca acestia chiar sunt bine intentionati; le pasa de dumneavoastra si de bebelus si chiar isi doresc sa fie de ajutor.

Nu sunteti singura!

Poate iti spui: “Simt ca sunt singura in aceasta situatie!”.

Ei bine, desigur ca acest lucru nu este adevarat. O multime de parinti de peste tot din lume isi hranesc copiii cu preparate gatite acasa. Chiar daca este putin mai greu, in viitor vei fi mandra sa le spui copiilor ca ti-a pasat suficient de mult de ei incat sa le pregatesti singura alimentele.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Diana Herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Incepeti pregatirile inainte de a ramane insarcinate

Trei luni inainte de a ramane gravida Fa ...