Mama & Copilul

Cum te poti relaxa la serviciu

cum te poti relaxa la serviciuPentru a-ti pastra apetitul fata de munca si pentru a te bucura de putina relaxare la serviciu, nu-i nevoie decat sa urmezi cateva sfaturi simple si practice.

Iata, asadar, cateva sugestii pentru a te relaxa:

1. Fa ca locul de munca sa iti para simpatic, adu cateva obiecte familiar. O poza cu familia, cateva scoici din concediu sau un cadou ornamental, primit de la cineva drag poate aduce atmosfera de acasa si la serviciu.

2. Fa curat in jurul tau si obisnuieste-te sa nu mai stai intr-un loc in care domneste dezordinea. Haosul si lipsa curateniei sunt un motiv in plus de agitatie si stres.

3. Cumpara cateva plante decorative si fa in asa fel incat sa miroasa placut in jur. Daca nu e loc, obisnuieste-te sa iti cumperi cat mai des cateva flori pe care sa le asezi pe langa tine.

4. Dupa ce termini cu amenajarea locului de munca, fa-ti vreme pentru socializare cu colegii. Poate fi vorba chiar despre o mica barfa. Studiile au aratat ca uneori e constructiva si te ajuta sa legi prietenii.

5. Mai ia o pauza, din cand in cand. Fie ca te duci pana in curtea institutiei sau pana la prietena ta de la etajul superior, o scurta plimbare in timpul programului te poate relaxa.

6. Daca ai voie, adu cu tine un aparat mic de radio si asculta programul preferat. Poate fi un mijloc foarte eficient de calmare.

7. Odihneste-te. Cand nu mai poti, ia o mica pauza, maseaza-ti tamplele usor, aseaza-te confortabil pe scaun si lasa mintea sa zburde in voie. Gandeste-te la situatii optimiste si vesele.

8. Evita contactul cu persoanele negativiste si lipsite de umor. S-ar putea sa te molipsesti de la ele si sa iti fie mai greu sa iesi din depresie.

9. Cand iei pauza de masa, nu te mai gandi la problemele de munca. Alunga din minte orice factori de stres si mananca in liniste. La sfarsit, acorda-ti putin timp de relaxare, nu relua activitatea imediat.

10. Organizeaza-te in asa fel incat sa nu ramai in urma cu activitatea. Daca termini mai repede, vei avea timp si pentru putina lancezeala care sa te relaxeze.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Cum te poti relaxa la serviciu

    Pentru a-ti pastra apetitul fata de munca si pentru a te bucura de putina relaxare la serviciu, nu-i nevoie decat sa ...
  • Mama & Copilul

    Sfaturi pentru a fi angajata ideala

    Prima regula care se impune  si de la care pornesc toate celelalte, e: obisnuieste-te sa dai 110% din randamentul pe care ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...