Mama & Copilul

Cum se poate ameliora steatoza hepatica

O sa va relatez modalitatea prin care am reusit sa-mi ameliorez simtitor boala de care sufar de la varsta de 45 ani: steatoza hepatica. Pentru cine nu stie, aceasta defineste degenerescenta lipidica a ficatului; cu alte cu vinte, organul devine, sub influenta a numerosi factori, prea gras siimplicit incapabil sa-si mai indeplineasca functiile. Am aflat ca sufar de aceasta afectiune cu totul intamplator, cand mi-am facut un set complet de analize. M-am dus cu rezultatele la medicul de familie, care mi-a pus diagnosticul, confirmat anterior de un examen ecografic.

De atunci nu mai consum aproape nimic grasimi, nu mai beau alcool si mananc cu portia paine, fainoase si dulciuri. Chiar si asa, starea ficatului meu nu s-a modificat prea mult in bine. Am baut ceaiuri, de trei-frati-patrati si de sunatoare, dar tot nu a fost de ajuns. Asta-toamna am aflat despre calitatile extraordinare ale drojdiei de bere. Printre acestea se numara si aceea ca ajuta ficatul in oxidarea grasimilor, ca favorizeaza reinnoirea celulara la acest nivel.

Am zis ca este exact ce imi trebuie si am inceput sa iau cate doua linguri de drojdie pe zi, adaugate in mancare. In mod miraculos, atat analizele, cat si ecografia, repetate dupa 3 luni, au certificat efectele benefice.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...