Sanatate

Cum scapi de raceala pe cale naturala

Persoanele mai sensibile ce fac fata cu dificultate frigului de afara trebuie sa stie ca au sanse mai mici sa se imbolnaveasca, daca urmeaza cateva remedii naturale.

Mancati sanatos.

Daca puteti sa mancati usturoi cat mai des, aveti sanse mari sa nu raciti. Usturoiul e un puternic antibiotic natural si e foarte eficient impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusilor.

In plus, un regim sanatos bazat pe fructe, legume si cereale va ajuta sa va mentineti intr-o forma buna. Organismului ii trebuie in permanenta hrana, ca sa poata preveni imbolnavirile, insa fara sa exagerati.

Beti ceaiuri calde.

Ceaiurile sunt extrem de recomandate nu numai in momentul cand ati racit, ci si pentru a va incalzi.

Ceaiul din plante medicinale (tei, radacina de cerentel, ciubotica-cucului, flori de soc, coaja de salcie ) cu lamaie si miere va stimuleaza sistemul imunitar si va ajuta sa ameliorati simptomele bolii.

Renuntati la fumat.

Daca nu puteti sa va lasati definitiv de fumat, macar incercati sa diminuati numarul tigarilor pe care le fumati zilnic. Tutunul si cafeina va slabesc si mai mult sistemul imunitar.

Faceti-va timp sa va odihniti.

Respectati orele potrivite de somn (cel putin sapte ore si jumatate – atat cat are nevoie organismul sa se refaca). In plus, infectia se va instala mai repede, daca in momentul in care simtiti ca raciti nu va odihniti.

Remediile sunt la indemana oricui si nu va afecteaza in niciun fel. Nu apelati la medicamente decat in urma unui consult la medic, mai ales daca sunt antibiotice.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Sanatate

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...