Mama & Copilul

Cum sa prepari produse cosmetice acasa

Bucataria ascunde atat de multe produse minunate, ce pot fi folosite pentru a inbunatati textura pielii si calitatea ei. In timp ce preparati aceste creme, tineti cont de tipul de ten pe care il aveti.

Crema de lapte se obtine de la lapte. Aceasta se separa de lapte, se pune intr-un vas si se tine cateva ore la frigider. Crema poate fi aplicata pe intreg corpul inainte de baie. E foarte indicata pentru pielea uscata si nu are efecte secundare daunatoare.

Amestecul obtinut din glicerina si lamaie e indicat pentru tenul uscat.

Crema din miere si lapte praf e foarte buna a indeparta petele de pe ten, avand in plus rolul de a mentine bronzul o perioada indelungata. Puteti prepara de asemenea creme exfoliante, cu un efect incredibil in special asupra tenului cu probleme.

Uscati cojile de portocale si lamai.

Pisati-le pana obtineti o pudra amestecati-le cu lapte. Aplicati amestecul pe fata si lasati-l sa actioneze 10 minute; cand e aproape uscat, curatati fata prin miscari circulare fine, pentru a obtine exfolierea tenului. Tonifica pielea, reface fata si imbunatatesce textura si calitatea ei.

Lasati la inmuiat peste noapte cateva migdale.

Dimineata curatati-le si faceti o pasta. Adaugati putina miere si aplicati amestecul pe fata si gat. Diferentele vor fi uimitoare si imediate. Acest tip de masca e indicat persoanelor cu ten uscat .

Faceti o pasta din banana si papaya si aplicati amestecul pe fata si gat masand tenul prin miscari circulare. In afara unui masaj facial reconfortant se obtine si o imbunatatire a pielii.

Lasati la inmuiat in apa orez.

Dupa cateva ore, pisati orezul pana obtineti o pasta. Folositi amestecul exfoliant pe fata la fel ca orice alt produs cosmetic.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...