8:47 am - Friday September 19, 2014

Cum sa faci rapid oua umplute!

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 8 oua

- 25-50 g pate de ficat

- 1/2 castravete murat

- 6 linguri de maioneza

- 3 linguri de smantana

- sare, piper

1. Se fierb ouale tari. Se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron.

Se paseaza galbenusurile cu furculita, se adauga pateul (pentru inceput 25 de g), 3 linguri de maioneza, sarea, piperul si se amesteca bine pana devin o pasta. Castravetele se curata de coaja si se da prin razatoarea mica. Se stoarce bine de zeama, se adauga in pasta si se amesteca bine.

Se gusta si se potriveste de sare, piper, eventual se mai pune si restul de pate de ficat sau maioneza.

2. In cornet se pune pasta si se umplu scobiturile din albusuri. Daca nu aveti cornet le puteti umple cu o lingurita. Se aseaza pe un platou.

3. Din 3 linguri de maioneza, 3 linguri de smantana si un praf de sare  se face un amestec. Aceasta maioneza se toarna peste ouale umplute. Se orneaza dupa preferinta cu gogosar murat, masline sau castravete murat.

Pofta buna!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Articol din categoria: Culinar
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
Sarcina si raul de dimineata

Raul de dimineata e unul din primele semne de sarcina si cu el se confrunta multe femei in primul trimestru...

Close