4:49 am - Friday December 9, 2016

Cum poti sa lucrezi si de acasa

serviciu in patCu totii muncim acasa, indiferent de profesia pe care am imbratisat-o, cu totii stim ce inseamna zi-lumina de activitate fizica si intelectuala.

Dar ce inseamna sa putem sa castigam si bani, din munca pe care o depunem acasa?

Cei aflati in cautarea unui nou job mai mult ca sigur ca au dat peste tot soiul de anunturi de genul- „lucrezi de acasa, castigi garantat, etc.” Cati insa au si pus mana pe telefon sau au trimis e-mail pentru stabilirea unui interviu cu respectivii angajatori?

De multe ori astfel de anunturi se refera la prestarea unei altfel de munci- videochat. Tot ce iti trebuie este un pc, o camera web, conexiune la net, si o lipsa totala de prejudecati!

Nu este de incurajat o astfel de activitate, pentru simplul fapt ca ea poate deveni sora mai mica a prostitutiei. Pe de alta parte, exista o bila alba in toata treaba asta: indivizii care apeleaza la aceste servicii sunt tinuti preocupati acasa, in fata computerului, si astfel sunt mai slabe sansele sa nu mai scapi de avansurile lor, pe strada!

Mai exista si alt gen de oferte: extra-job pe piata de trading, sau sub umbrela unor societati mai mult sau mai putin fantomatice care fiinteaza pe baza de relatii piramidale de castiguri, s.cl. Nu stiu de ce, dar mie toate acestea mi se par usor suspecte.

Mai de incredere mi se pare ideea de a distribui cosmetice catre cunoscuti/ cunoscute. Pentru asta trebuie, bineinteles, sa fii o persoana foarte populara, sau macar sa stii pe cineva de genul acesta, si sa faci poteca intre casa – punctul de colectare produse- locul de intalnire cu clientele.

Lasand la o parte natura muncii prestate, munca de acasa, daca implica sedentarism, este de practicat doar pentru o perioada scurta de timp, sau, daca este mai indelungata, atunci trebuie corelata cu activitati fizice in timpul liber (daca mai stiti ce inseamna acela).

In timp, daca nu aveti grija de buna-fiintare a corpului, chiar daca roadele muncii nu intarzie sa apara, si aici ma refer la castigurile financiare, nici problemele de sanatate nu va vor ocoli: boli cardio-vasculare, greutate excedentara, probleme cu coloana, scaderea imunitatii, boli respiratorii, afectiuni digestive, precum si psihice!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cum poti sa lucrezi si de acasa, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Articol din categoria: Cariera
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
interviu angajare
Ce trebuie sa eviti sa spui cand mergi la interviu!

Ne convine, nu ne convine, la interviu trebuie sa punem un anume filtru intre ceea... mai mult »

Close