Mama & Copilul

Cum iti mentii relatia armonioasa cu partenerul

cum sa ai o relatie armonioasaSa pastrezi vie flacara pasiunii, in cuplu, si sa ai o evolutie spre mai bine, din toate punctele de vedere ale unei relatii, e un deziderat pentru o dragoste de durata!

Dar ce te faci daca, contrar vointei tale si a lui, va merge din ce in ce mai prost?

Viata intima, e mereu influentata de viata noastra sociala si profesionala. E indeajuns sa avem un esec, sau un lant de esecuri, pe alt plan decat cel amoros, si nu ne mai arde de nimic! Nici macar de persoana iubita.

Insa, caci exista un “insa”, cel mai bine, pentru amandoi, ar fi sa nu lasati neajunsurile sa va afecteze.

Iubirea voastra trebuie protejata, de aceea se impun cateva masuri “de criza”:

1. Nu lua acasa problemele de la serviciu! Oricat de mult te-ar tenta, nu povesti cu iubitul ce schimb de replici ai mai avut cu sefa, sau cine ce a mai zis ori facut! Ziua de munca s-a incheiat, incheiata sa ramana!

2. Iubitul intarzie sa ajunga acasa, de la munca? Inainte de a-ti face tot felul de filmulete iscate de gelozie, gandeste-te ca v-ar prinde mai bine sa te gaseasca imbracata lejer, asteptandu-l cu masa pregatita, daca nu a mancat deja in oras.

3. E obosit mereu cand vine de la serviciu, noaptea tarziu, iar viata voastra sexuala sufera, din aceasta pricina? Incearca sa afli daca se mai simte atras de tine! Luati-va cateva zile de concediu, si petreceti mai mult timp impreuna!

4. Daca exista probleme in cuplu, pe care nu reusiti sa le rezolvati, si daca aveti diferende pe aceeasi tema, implicati o a treia persoana, care sa medieze situatia! Uneori ajuta un punct de vedere obiectiv, insa aveti grija ca persoana respectiva sa fie si de incredere, si nepartizana, dar si mult mai inteleapta decat voi!

5. Si daca tot nu ati rezolvat-o, atunci apelati la un specialist in domeniu! Vedem de multe ori, in filme, cand el si ea apeleaza la un psiholog, si incearca sa-si resolve problemele de cuplu. Voi de ce nu ati incerca?

Orice greutati ati intampina impreuna, incercati sa priviti totul cu umor, si sa faceti haz de necaz! Pana la urma, starea voastra de spirit va poate fi aliat, sau dusman, depinde doar de voi ce alegeti!

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Cum iti mentii relatia armonioasa cu partenerul

    Sa pastrezi vie flacara pasiunii, in cuplu, si sa ai o evolutie spre mai bine, din toate punctele de vedere ale ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...