Mama & Copilul

Cum iti dai seama ca nu el este alesul

partenerul de care ai nevoieL-ai cunoscut de curand, dar te aprinzi toata numai cand te gandesti la el, la vocea si la zambetul lui, sau cand iti amintesti gustul saruturilor voastre!

E minunat sa fii indragostita, dar persoana fata de care tocmai ai facut „a little crush” e, intr-adevar, asa cum o vezi tu, sau esti doar victima unui joc al aparentelor

1. Isi schimba comportamentul de la un moment la altul: e morocanos/ obosit sau lipsit de chef cand mergeti la o micuta cafea si cand tu esti toata numai un zambet, pentru ca te afli langa el, si ti-a fost dor de asta; insa la numai o ora dupa, cand va regasiti doar voi doi, este volubil si dornic sa faceti ghidusii!Ceva nu este ok, la el.

2. Iti lanseaza uneori semnale ca are nevoie de camasi calcate, sau sa-i pregatesti o mica surpriza culinara, tu nu il poti refuza, insa, la final, te astepti la cel mai mic gest de recunostinta, mai ales ca momentan nu aveti obligatii, de genul acesta, unul fata de celalalt. Si astepti, si tot astepti, el- nimic. Le ia pe toate de parca i se cuvin. Nu este in regula…

3. Iesiti in oras, nu are suficienti bani la el, insa tu ai, si te oferi sa-i dai un rand de bere, inca unul, plus o cafea. De-abia daca baguie un „multumesc”, insa nici banii, nici acelasi gest frumos, nu mai vezi de la el. S-ar putea sa ai de-a face cu un tip profitor sau, mai rau, cu unul care se multumeste sa traiasca, din cand in cand, ideal pentru el ar fi tot timpul, pe spatele celorlalti.

4. Daca tot ce ai citit pana cum se potriveste cu situatia in care te afli, supune-l la un test eliminatoriu: spune-i ca va fi ziua ta, de nume sau de nastere (te orientezi tu, in functie de calendar) in cateva zile. Cu o zi inainte, cere-i sfatul despre localul in care sa ti-o serbezi, ca sa elimini din calcul varianta ca ar putea sa uite.

Da-i apoi intalnire in ziua respectiva. Si asteapta pana va despartiti: a facut vreun gest fata de tine, sau nu? Macar o floare, daca nu l-ai prins cu bugetul in regula, orice gest simbolic care sa arate ca ii pasa de tine. Daca nu l-a miscat cu nimic ca e ziua ta, atunci ureaza-i viata lunga si vezi-ti de drumul tau, unic si separat.

5. Se intampla ca persoana iubita sa nu te faca sa treci prin genul situatiilor neplacute de mai sus, sa fie un finut si un simpatic, insa tu sa nu simti fluturasi in stomac sau scantei, de orice fel.

Ce faci atunci?

Te complaci intr-o legatura mai mult unilaterala, sau nu-l complici nici pe el, si nu te complici nici tu, si, in cazul acesta, aveti amandoi sansa sa fiti fericiti, cu alti parteneri? Sau astepti ca iubirea sa vina, pe parcurs? Merita sa te gandesti indelung la aspectul asta!

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Cum iti dai seama ca nu el este alesul

    L-ai cunoscut de curand, dar te aprinzi toata numai cand te gandesti la el, la vocea si la zambetul lui, sau ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...