Cum folosesti fondul de ten!

Alege cu mare grija fondul de ten. Incearca esantioane pe dosul mainii si la interiorul incheieturii mainii, la lumina zilei. Daca n-ai gasit aceeasi tenta cu cea a pieli, alege-l un pic mai inchis, niciodata mai deschis; daca ai cateva riduri, ia un fond de ten de aceeasi culoare cu pielea sau mai deschis.

Poti chiar sa amesteci doua culori pentru a va apropia cat mai mult de culoarea pielii, cu conditia ca cele doua tipuri sa fie de aceeasi marca si sa aiba aceeasi textura. Pe pielea ridata, trebuie sa aplici foarte usor. Un strat prea gros scoate in evidenta ridurile si veti arata ca o masca.

Cum faci machiajul cu fond de ten?

Incepeti prin a umezi buretele. Daca pielea este perfect demachiata si protejata cu o crema de baza, aplica fondul de ten. Daca este in sticluta, agita-l pentru a se amesteca bine pigmentii. Varsa un pic la incheietura mainii si amesteca pentru a-l incalzi un pic,

Pune patru puncte pe frunte, unul pe fiecare pleoapa, unul sub fiecare ochi, unul pe mijlocul nasului, unul pe varful nasului, unul pe fiecare obraz, unul intre nas si gura, unul pe barbie si unul la fiecare colt al gurii.

Acum intinde fondul de ten cu buretele bine stors. Pornind de la nas, mergi catre frunte pana la radacina parului, apoi sub ochi, obraji, barbie. Consideram nasul ca un punct de plecare, estompand usor catre exterior.

Estompeaza cu grija intinzand spre gat pentru a nu face demarcatii urate. Cu ajutorul servetelului de hartie, estompeaza fondul de ten de la radacina parului. Lasa produsul sa se usuce cateva clipe (profita sa speli buretele), acopera toata fata cu un servetel de hartie, preseaza usor cu mainile si termina cu faza aplicarii fondului de ten.

Share this Story
  • Frumusete

    Cum folosesti fondul de ten!

    Alege cu mare grija fondul de ten. Incearca esantioane pe dosul mainii si la interiorul incheieturii mainii, la lumina zilei. Daca ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Frumusete

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...