Cum folosesti fardul de obraz

Portocaliu, roz, brun, tenta sa trebuie sa va puna in valoare. Alegeti fardul de obraz in functie de fondul de ten. Daca fondul de ten bate inspre galben, fardul roz nu se potriveste deloc; daca fondul de ten este mai degraba rozaliu, fardul roz este cel indicat

Pentru intinerire, alegeti un fard roz-brun sau piersica, mai inchis decat fondul de ten.

Machiajul cu fard de obraz

Daca folosesti fard sub forma de crema, trebuie sa-l aplici pe obraji, bineinteles, dar catre tample, urcand spre frunte, pe arcada sprancenei si pe lobii urechilor pentru a da lumina.

Poti aplica un fard mai deschis in parte de sus a pometilor si un alt fard mai inchis chiar deasupra primului. Acum vei avea o fata mai sculptata. Aminteste-ti ca efectul trebuie sa fie natural, deci lucrati cu un fard transparent.

Fardul de obraz sub forma de pudra se aplica in mici puncte. Zambeste larg si aplica fondul de ten pe pometi, estompandu-l catre tample. Poti sa il tamponezi folosind un burete de machiaj bine stors pentru a da rezultatul cel mai transparent. De asemenea, aplica fard pe arcada sprancenelor, catre tample, pe barbie, pe varful nasului si pe lobii urechilor si machiajul e gata.

Aceste ultime aplicari trebuie sa fie imperceptibile. Ele servesc la luminarea fetei. Pentru intinerire, aplica fardul din spate catre fata, plecand de la radacina parului si mergand carte ochi. Efectul de lifting este spectaculos. Estompeaza cu un servetel de hartie.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Frumusete

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...