Mama & Copilul

Crezi ca te inseala? Iata ce Nu trebuie sa faci!

Nu lua decizii pripite

Inainte de a lua decizia sa-ti parasesti partenerul sau, dupa caz, sa-l ierti – supravegheaza situatia cu agilitate. Daca locuiti impreuna, iti va fi mult mai usor sa faci acest lucru.

Monitorizeaza-i atitudinea, frecventa intalnirii cu cea de-a treia persoana precum si orice indiciu care ar putea sa dezvaluie noi amanunte ale aventurii acestuia. Noteaza toate detaliile intr-un jurnal, pentru o viitoare utilizare (sau analiza la rece).

Incearca sa privesti dincolo de amaraciune: atata vreme cat iubitul este inca prezent langa tine, exista o sansa (fie ea cat de mica) sa va impacati.

Nu raspandi zvonul infidelitatii lui

E normal sa vrei sa-ti descarci sufletul, dar ai grija in fata cui faci acest lucru! Prietena in care ai maxima incredere poate fi insasi “cealalta femeie”.

Sa divulgi nelinistea ta unei personae de sex masculin ar putea complica lucrurile – intrucat barbatii tind sa profite de vulnerabilitatea femeilor si te poti trezi ca “nu mai scapi” de confident.

Confidentele foarte personale adresate familiei se pot intoarce in final impotriva ta. Daca tu si iubitul tau va impacati, parintii tai ar putea ramane vizibil ostili fata de el.

Nu te preface ca nu esti afectata

Nu vei face altceva decat sa inrautatesti si mai mult situatia, tocmai prin negarea ei. Iubitul va percepe tacerea ta drept “incurajarea” de a merge mai departe cu infidelitatea.

La momentul potrivit va trebui sa-i marturisesti ca esti la curent cu aventura lui si ca-ti doresti negresit sa se opreasca. Nu-i lasa timp sa se ataseze de cealalta femeie: spune-i imediat ce ai aflat!

Nu confrunta cealalta femeie

Iti vei pierde timpul si vei suferi si mai tare. Daca devi obsedata de cealalta femeie ai pierdut din start orice cursa. Nu-i pronunta numele fata de el, pentru a nu o pune in lumina reflectoarelor. In plus, criticile la adresa ei o vor transforma in victima si s-ar putea sa ai neplacuta surpriza sa-i fie luata apararea!

Asadar, cel mai bine e sa uiti de ea si sa-ti canalizezi atentia spre propria relatie, indiferent de varianta pe care o vei alege: sa pui punct sau sa continui.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Crezi ca te inseala? Iata ce Nu trebuie sa faci!

    Nu lua decizii pripite Inainte de a lua decizia sa-ti parasesti partenerul sau, dupa caz, sa-l ierti – supravegheaza situatia cu ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...