Mama & Copilul

Combate stresul in mod natural! Rhodiolin poate fi o solutie si pentru tine!

Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, regland bataile neregulate ale inimii (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale (previne aparitia tumorilor) prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive.

Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de “radacina arctica” sau “radacina aurie”. Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aproximativ 3.000 m. Alte plante din aceeasi specie traiesc pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult.

rhodiolin_banner

Care sunt beneficiile pe care le ofera produsul Rhodiolin prin extractul de Rhodiola Rosea?

 • Reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, asigura o irigare locala optima, reduce durerile si ajuta astfel la prevenirea infarctului miocardic
 • Trateaza aritmia cardiaca – normalizand bataile neregulate ale inimii (aritmia).
 • Amelioreza circulatia sanguina, asigurand o irigare locala optima.
 • Are efecte antitumorale prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substanelor nocive.
 • Imbunatateste memoria, precum si starea psihica.
 • Previne infectiile.
 • Imbunateste apetitul sexual si functia de reproducere – atat la barbati cat si la femei.
 • Stimuleaza intelectul.
 • Genereaza o stare generala de bine si de echilibru in corp.
 • Imbunateste performantele sportive.
 • Stimuleaza sistemul imunitar ajutand la prevenirea unui numar foarte mare de boli si afectiuni, intre care si bolile sezoniere (gripe, raceli, etc).
 • Are efect antioxidant – prevenind imbatranirea prematura si degenerarea celulelor corpului.
 • Trateaza depresiile.
 • Regleaza glicemia – fiind recomandat in cazul persoanelor cu diabet.
 • Asigura echilibru energetic si stare de prospetime spirituala.
 • Ajuta in combaterea insomniilor prin relaxarea sistemului nervos.

Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential constituie factori de stres.

Dupa o perioada indelungata, o data cu acumularea numeroaselor neplaceri, trebuie sa facem fata si sa ne luptam cu stari si situatii tot mai complicate si mai numeroase. Stilul de viata impune un ritm de activitate ultra-accelerat si deseori pot aparea simptome ale unor boli pe fond nervos. Rhodiolin nu iti schimba viata dar  elimina efectele stresului.

Imbolnavirile, in general, sunt cauzate intr-o pondere incredibil de ridicata – 85% – de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, starile depresive sunt doar cateva dintre aceste boli.

Pentru cine este recomandat Rhodiolin? Rhodiolin este recomandat pentru:index

Persoanele expuse unui stres intens în viaţa de zi cu zi.
Persoanele supuse unui efort fizic sau mintal intens.
Persoanele care doresc să-şi menţină nivelul general de energie şi concentrare.
Persoanele care doresc să crească rezistenţa organismului la conditiile de stres.
Persoanelor care suferă de forme uşoare de insomnie, pentru a le ajuta să adoarmă şi să se trezească cu uşurinţă.

Rhodiolin contraindicatii, efecte si reactii adverse
Rhodiolin este un supliment alimentar 100% natural. Nu se cunosc nici un fel de efecte sau reactii adverse, dupa administrare de Rhodiolin. Desi nu se cunosc reactii adverse este indicat ca administrarea acestuia in cazul gravidelor sa fie sub supravegherea medicului. Rhodiolin poate fi utilizat ca adjuvant in tratamentul specific al diferitelor boli.

Sarcina si alaptare: Dr. Weil, Chief Medical Officer for Weil Lifestyle, expert in medicina botanica, indrageste planta Rhodiola Rosea si are numeroase studii legate despre aceasta. In mare sustine ca este necesara femeii moderne cu responsabilitati si griji care doreste sa conceapa un copil , insa nu recomanda folosirea acesteia pe perioada alapatarii si sarcinii deoarece, sunt prea putine studii in acest sens.

Ce este si cum ne ajura Rhodiola Rosea, cunoscuta si ca radacina de aur!

Rhodiola rosea este o planta cunoscuta si sub numele de “radacina arctica” sau “radacina aurie”. Este o planta originara din Muntii Siberiei, traieste la o inaltime la aproximativ 3000 de metri. Primele referiri apar in Asia de Est si Mijlocie in scrierile popoarelor antice. Ei decsriu o planta sacra cu proprietati “supranaturale”, tamaduitoare. Legendele poluare sustin ca persoanele care bea in fiecare zi o data, un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani.

Cercetarile facute in China, au facut remarcate proprietatile tamaduitoare ale plantei, folosind radacinile ei pentru prevenirea imfactului miocardic, “curatarea” sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. Rusii, delungul sutelor de ani, folosesc aceasta planta in medicina populara pentru tratarea racelilor si a unor boli virale, pentru prevenirea imfactului miocardic si ameliorarea circulatiei sanguine. Administrarea preparatelor din aceasta planta intareste fizic si psihic organismul.

Rhodiolin ofera un echilibru deosebit in cazul stresului, este un protector al sistemului imunitar, amelioreaza sau restabileste apararea organismului fata de anumite boli, asigura imunotoleranta, supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Asigura echilbrul dintre sistemul imunitar si cel hormonal, mentinand astfel homeostazia organismului. Crste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului si scade in aceelasi timp efectele componentelor partial nocive adica nivelul hormonilor glucocorticoizi (cortizol, glucocorticoid), oferind astfel nivelul optim al acestora.

Rhodiola rosea reduce efectele nocive ale stresului asupra inimii, normalizeaza aritmia (batai neregulate ale inimi), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive are efecte anti tumorale. Ajuta la cresterea energiei sexuale, putand avea efcte benefivce in anumite boli sexuale la ambele sexe. Accelereaza producerea insulinei in cazul diabeticilor, creste sensibiliatea la insulina si astfel reduce nivelul glicemiei. Rosavina si salidrosidele, substante biologic active, determina cesterea serotoninei la nivelul creierului ameliorand astfel starile depresive. Are rol protectiv asupra ficatului fata de substantele toxice. Are un puternic efect antioxidant. Are rol si in regenerarea leziunuilor aparute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).

Rhodiola rosea creste performantele sportivilor si rezistenta fizica a acestora. Creste masa fibrelor musculare contractile (accelereaza anabolismul), asigurand folosirea mai eficienta a rezelvelor metabolice. Asigura prospetime spirituala ameliorand starea generala. Imbunatateste munca intelectuala si memoria.

dry-roots-of-Rhodiola-rosea-knife-fresh-flowers-Rhodiola-rosea

11 Cazuri in care produsul Rhodiolin a avut succes. Pareri ale consumatorilor despre Rhodiolin

Cazul 1:

O tânără femeie cu grupa sanguină O, a apelat la medic din cauza durerilor permanente de cap, însoţite de schimbări de dispoziţie şi tulbrări de somn. După treminarea facultăţii şi-a început serviciul la o mare întreprindere. După viaţa studenţească fără griji, s-a trezit brusc în lumea termenelor stricte, unde trebuia să fie mereu disponibilă. alergătura continuă, orele îndelungate petrecute în faţa calculatorului, precum şi mesele neregulate şi-au făcut de curând efectul.

Se plângea din ce în ce mai des de dureri rebele de cap, însoţite de oboseală permanentă şi stes. Când calmentele nu şi-ia mai făcut efectul, în disperare de acuză, a încput să ia antidpersive, însă fără nici un rezultat. La control s-a constatat că exista deficienţe în funcţionarea sistemului imunitar, o capacitate de detoxifiere scăzută, era crscut riscul de agregare plachetară şi de embolie. I s-a recomandat să consume produsele Rhodiolin, Spirulina Max, Omega 3 şi AcZymes. După 3 luni, la control, pacienta a afişat o dispoziţie mult mai bună, şi-a redobândit energia şi tonusul, nu mai avea dureri de cap, a scăpat de bolile scăitoare.

Cazul 2:

În cadrul unor cercetări efectuate asupra unor studenţi de 17-19 ani s-a cercetat modul de acţiune asupra perfomanţelor acestora în perioada examenelor. Consumarea produsului Rhodiolin a avut ca rezultat difernţe vizibile în ceea ce priveşte prospeţimea fizică, psihică, capacitatea de concentrare, memoria şi starea generală.

Cazul 3:

In urma unor cercetări clinice, s-a observat că Rhodiola rosea are un efect antidepersiv. Un lot de 128 de pacienţi au primit extarct de Rhodiola rosea. La 65% dintre aceştia, simptomele depresive s-au atenuat vizibil sau au dispărut.

Cazul 4:

În cadrul unei cercetări efectuate asupra unui lot experiemntal căruia i s-a adminsistart extract de de Rhodiola rosea, şi a unui martor, căruia i s-a administart placebo, au fost studiate performaneţele unor medici tineri după un schimb de noapte solicitant. A fost evaluate, în ansamblu, mai multe funcţii psihice, observându-se efectele oboselii o dată ce trecerea timpului (de exemplu, memoria de scurtă durată, caapcitatea de concntrare, percepţiile audio-vizuale etc.) Fiecare participant a crezut că primeşte substanţă activă, dar în realitate, doar o parte a grupului a primit 170 mg de extarct de Rhodiola rosea. Ceilalţi fără să ştie, au consumat doar o tabletă fără substanţă activă. Pe parcursul a două săptămâni de cercetări, s-a dovedit că subiecţii care au consumat Rhodiola rosea au prezentat o îmbunătăţire a funcţiilor psihice cu 20% faţă de grupa de control.

Cazul 5:

Au fost sudiate şi efectele Rhodiolei rosea asupra afecţiunilor cardiace provocate de stres, prin acumularea pirofosfatului 99 mTc în cord. Rhodiola rosea, prin împiedicarea eliberării catecolaminelor sub efectul stresului, a redus nivelul ridicat de cAMP din miocard. Această constatare ne arată că Rhodila rosea are efect protector asupa inimii.

Cazul 6:

O doamnă 41 de ani cu o stare depresivă, insomii, cu forţa vitală scăzută. După o săptămână de cură cu Rhodiolin starea generală s-a îmbunătăţit, i-a dispărut durerile de cap, i-a revenit energia, pofta de muncă, dormea mai bine, se ducea la serviciu fără să mai aibă dureri de cap.

Cazul 7:

O doamnă de 51 de ani, cu început de menopauză, dureri de cap, ameţeli, insomnii, o lipsă totală de viaţă.  La spital fiecare medic îi punea un alt diagnostic şi o altă medicamentaţie. După un tratamet cu Rhodiolin 3/zi plus un tratament cu Menopausal Formula 6/zi i-a revenit pofta de viaţă, durerile de cap i-au dispărut, au dispărut bufeurile se simte mai plină de viaţă şi cu o altă energie.

Cazul 8:

O doamnă 40 de ani, aflată la menopauză. De 2 ani suferea frecvent de migrenă şi bufeuri cu transpiraţie. Desfăşura o muncă intensă, 10-12 ore, având în ultimul timp o lipsă totală de viaţă. I s-a recomandat Rhodiolin, în prma săptămână a luat 3 capsule/zi apoi 2/zi. Durerile de cap au încetat, nu mai are bufeuri, nu mai transpiră aşa de mult, se simte mai sprintenă, mai plină de viaţă, nu mai oboseşte.

Cazul 9:

Un bărbat de 43 de ani, cu diabet insulino-dependent, cu valori foarte mari ale glicemiei. În urmă cu 4 luni a suferit un accident vascular cerebral, cu hemiplegie stângă. Prezenta hiperstezia dureroasă a întregii jumătăţi stângi a corpului, insomie, indispoziţie, lipsă de comunicare. După 4 zile de Rhodiolin, 3/zi starea generală s-a îmbunătăţit, hiperestezia a dispărut şi a început să aibă stabilitate la piciorul stâng şi comunică cu familia.

Cazul 10:

O doamnă cu hernie de disc, propusă pentru operaţie, i sau făcut infiltraţii la coloana vertrebrală, masaj, presocupuntură, Rhodiolin şi Vital A. Nu a mai făcut operaţie şi se simte bine, nu mai face infiltraţii şi nici operaţie.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...