3:27 am - Monday December 5, 2016

Ceaiul de busuioc pentru colibaciloza

Din cauza unei colibaciloze (sau infectiei de E-coli), boala cu care nu stiu cum m-am pricopsit, faceam deseori cistite, aveam dureri severe la rinichi, crampe abdominale; oricum, pleiada de simtome era pe cat de bogata pe atat de neplacuta. M-am chinuit luni de zile cu fel si fel de antibiotice, stabilite de specialisti prin antibiograme, insa fara folos. La incheierea fiecarei cure, rezultatul erea pozitiv. O amica m-a prevenit ca asemenea medicamente puternice, luate a la longue, favorizeaza instalarea micozelor si degradarea severa a rinichilor.

Ascultandu-i recomandarile, dupa atatea alternative terapeutice alopate ratate, mi-am gasit vindecarea in numai zece zile, datorita ceaiului de busuioc si a uleiului esential de coriandru.

Se beau trei-patru cani de infuzie (din planta uscata) pe parcursul unei zile. In plus, se iau de trei ori pe zi cate zece picaturi de ulei de coriandru, dizolvat in putina apa ori in compot sau puse pe un cub de zahar. Terapia se urmeaza zece zile si nu se depasesc dozele recomandate. In caz de nereusita, cura se repeta dupa o pauza de zece zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ceaiul de busuioc pentru colibaciloza, 6.0 out of 10 based on 1 rating
Articol din categoria: Auto-ingrijire
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
Tratament naturist pentru calculi
Tratament naturist pentru calculi

Alimentatia bogata in carne rosie si peste, poate si un fond genetic predispozant (ambii parinti... mai mult »

Close