Mama & Copilul

Ce vrem noi femeile?!

Ce ne dorim, noi femeile, de la viata?

Foarte multe reviste si siteuri abordeaza teme despre ce isi doresc barbatii.

Partea cu adevarat hilara e ca toate aceste subiecte sunt dezbatute pe siteuri cu target feminin.

Avalansa de intrebari: ce prefera barbatii, cum sa ii multumim, cum sa le facem placerile, ce ii atrage pe barbati la femei, de ce ne inseala, de ce ne parasesc?! Oare de ce noi si dorintele noastre nu sunt tot la fel de bagate in seama?!

O sa incercam sa dezbatem problema si sa va scoatem, stimati domni, din ceata care va cuprinde uneori cand incercati sa ne intelegeti… Sa purcedem asadar si sa va spunem ce-si doresc femeile de la viata.

Femeile vor respect

Nu, respectul nu inseamna doar sa ne spuneti “Saru` mana!” Respect inseamna sa ne luati afirmatiile in considerare, sa ne tratati drept parteneri egali.

Femeile vor apreciere

Indiferent ca va gatim micul-dejun, cina, ca va spalam copiii comuni la fund, ca invartim sarmale, ca ne-am luat doctoratul in filosofie sau ca suntem maestre in fizica cuantica, vrem sa fim respectate. Ca fiinte umane si nu ca anexe pe langa casa voastra.

Femeile vor comunicare

Femeile vor sa comunice cu partenerii lor; e nevoie de un tv nou, pentru ca barbatul a hotarat asa ceva?! Pai, dragilor, spuneti-ne si noua, si noi contribuim la buna-starea familiei.

Femeile vor sinceritate

Nu va ascundeti dupa cires: spuneti-ne in fata ce credeti si ce simtiti, chiar daca e vorba de un flirt “nevinovat” cu noua colega de birou, chiar daca vorbiti despre destinatia necunoscuta catre care s-a indreptat ultima chenzina. O sa ne descurcam!

Femeile vor dragoste

Da, vrem sa fim iubite si in conditiille in care nu avem silueta nu-stiu-carui sex-simbol. Uitati-va putin in oglinda: ce s-ar intampla daca si noi am avea pretentia sa aratati ca George Clooney. Avem si noi nevoie de dragoste, la fel de mult ca voi.

In speranta ca v-am mai lamurit, o sa va facem un rezumat extrem de scurt: ce-si doresc femeile de la viata?! Sa fie iubite si apreciate cu adevarat!

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Ce vrem noi femeile?!

    Ce ne dorim, noi femeile, de la viata? Foarte multe reviste si siteuri abordeaza teme despre ce isi doresc barbatii. Partea ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...