8:59 am - Sunday December 11, 2016

Ce trebuie sa stim despre cartilajul de rechin

Pentru prepararea acestui supliment se foloseste un material tare, elastic, obtinut din scheletul de rechin, dupa ce este uscat si pisat (pudra fina).

Cartilajul de rechin contine numeroase componente active, cel mai important dintre ele fiind un tip de proteina care actioneaza ca inhibitor in angiogeneza; adica opreste dezvoltarea noilor vase de sange.

Poate fi util in combaterea multor boli. Numeroase tumori canceroase, de exemplu, pot creste doar pentru ca stimuleaza organismul sa dezvolte o noua retea de vase de sange care le furnizeaza mai multi nutrienti.

Cartilajul de rechin, dupa cum se spune, opreste acest proces; celulele canceroase fiind lipsite de aceasta sursa de hrana, incep sa dea inapoi.

Exista si unele boli cum sunt rinopatia diabetica si degenerescenta maculara, caracterizate prin dezvoltarea de noi vase de sange in ochi. Pentru ca se dezvolta in locuri nepotrivite, aceste vase de sange pot duce la orbire.

Astfel de boli pot raspunde bine la tratamentul cu cartilaj de rechin. Cartilajul de rechin se mai foloseste la artrite, psoriazis si enterite locale (inflamatii ale intestinelor).

Pe langa proteina care inhiba angiogeneza, cartilajul de rechin contine calciu (aproximativ 16%) si fosfor (aproximativ 8%) absorbite ca nutrienti si mucopolizaharide care actioneaza ca stimulent pentru sistemul imunitar.

Cartilajul de rechin se gaseste in forma de pudra si capsule. Aveti grija cand cumparati cartilaj de rechin, pentru ca puritatea si procesarea corecta a produsului sunt esentiale pentru eficienta lui.

Nu toate produsele cu cartilaj de rechin contin 100% cartilaj pur, asa ca cititi cu atentie eticheta.

Cartilajul pur are culoare alba. Daca luati o cantitate mare de cartilaj de rechin, o puteti imbogati cu suplimente de diferite minerale, mai ales magneziu si potasiu, ca sa mentineti un echilibru mineral corect in organism.

Cartilajul de rechin nu trebuie luat de femei insarcinate, sau de copii si nici de persoanele care au fost operate de curand sau au suferit un atac de cord.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Ce trebuie sa stim despre cartilajul de rechin, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Articol din categoria: Tratamente si remedii
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
aloe vera suc
Cum ne ajuta aloe vera?!

Aloe vera este cunoscuta pentru efectele ei tamaduitoare si este folosita in multe cosmetice si... mai mult »

Close