Mama & Copilul

Ce trebuie sa stii despre barbati

1. Barbatii sunt oameni… la fel ca noi! Chiar daca de cele mai multe ori ne vine greu sa credem, au si ei sentimentele lor, nevoile lor, regretele, temerile si visele lor!

2. Indiferent unde vei aseza cosul de rufe murdare, el mereu isi arunce hainele si sosetele peste tot prin casa!

3. Barbatilor chiar le place fotbalul ( sportul in general), unora chiar mai mult decat sexul! Pare greu de crezut, dar e adevarat!

4. Si barbatii sunt nesiguri atunci cand vine vorba de felul in care arata, nu doar noi femeile. Ce te face sa crezi ca doar tu ti-ai dori un abdomen plat, fund mai sexy sau picioare lungi? Chiar daca nu recunosc, si barbatii si-ar dori sa poata arata mai bine!

5. Cand tu crezi ca te-ai casatorit cu el, nu e asa! De fapt, te casatoresti cu el, familia si prietenii lui! Deci va trebui sa te obisnuiesti cu toate acestea.

6. Daca ii rogi sa faca ceva pentru tine, asigura-te ca il privesti in ochi si ii dai instructiuni clare pentru ceea ce urmeaza sa faca! Altfel te vei alege cu un clasic “bine, draga mea!”… si doar atat! Exista sanse minime ca acel lucru chiar sa fie facut.

7. Cand un barbat nu raspunde prompt la o intrebare, asta nu inseamna ca nu te-a auzit sau ca nu ii pasa de ceea ce ii spui! Exista posibilitatea ca pur si simplu, inainte sa iti poata da un raspuns, sa aiba nevoie de putin timp de gandire!

8. Dupa casatorie, barbatii nu va renunta la iesirile in oras cu prietenii! Barbatii au nevoie sa evadeze din cand in cand. Iar pentru simplul fapt ca nu te ia cu el atunci cand se intalneste cu baietii, nu inseamna ca nu te iubeste sau te inseala!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...