Mama & Copilul

Ce NU trebuie sa faci pentru a-ti pastra armonia in relatia cu partenerul

1. Nu-l insela!

Poate ai impresia ca nu are cum sa afle, si poate ca nici nu va afla. Dar, in cazul in care afla, relatia voastra va suferi enorm, chiar daca veti decide ca puteti si ca vreti sa treceti peste. Modul in care te percepe el va avea mult de suferit, si nu exista cale de intoarcere!

2. Nu il trata cu indiferenta!

In cazul in care nu ii mai acorzi atentia suficienta, si daca nu mai faceti orice nimicuri in doi, va raciti unul de altul, iar el isi poate gasi consolarea prin alte cai: alcool, tigari, jocuri de noroc, sau in bratele alteia!

3. Nu ii pune interdictii!

Iubirea nu implica sclavie, renuntarea la toate libertatile, nu anuleaza liberul-arbitru al cuiva, asa ca nu ii impune tu ce poate sa faca si ce nu.

Daca insa obiceiurile lui va afecteaza relatia de cuplu, atunci este cazul sa-l inviti la o discutie.

4. Nu il sufoca!

 Nu trebuie sa-l insotesti permanent, oriunde s-ar duce, nu trebuie sa-l suni numai tu, sa vii numai tu inspre el. Incearca sa gasesti un echilibru intre ceea ce ii oferi tu, si ceea ce iti daruieste el.

5. Nu fii geloasa!

Nu ii face crize de gelozie, chiar si cel mai fidel barbat vrea ca femeia de langa el sa inteleaga ca de el si numai de el depinde fidelitatea lui.

6. Nu fii neglijenta in legatura cu aspectul tau!

Barbatii sunt mai mereu atrasi de femeile aranjate, imbracate cu gust, bine parfumate, etc. E pentru ei, daca vrei, chemarea suprema a naturii la perpectuarea speciei! Nici al tau nu e vreo specie aparte, asa ca nu lasa alte femei sa aiba un avantaj in plus!

7. Nu fii indiferenta la treburile casnice!

Asta e, trebuie sa devii o gospodina desavarsita, sau macar atat cat e si maica-sa. In afara de iubita, prietena, trebuie sa-i devii si mama, pentru ca numai asa il vei rupe de sub fustele soacra-tii!

8. Nu il critica!

Amorul lui propriu se va rascula, la un moment dat, in functie de personalitatea posesorului, bineinteles. Chiar daca face greseli tactice, evita sa-l critici dur sau sa folosesti cuvinte jignitoare.

9. Nu il bate

Mustacesti, nu-i asa? Sunt femei care isi lovesc destul de des partenerul. Nu o face si tu, oricat de masochist crezi ca este iubitul tau!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...