Mama & Copilul

Ce nu le place barbatilor la femei!

Lipsa de initiativa a femeii

Nu astepta ca el sa faca totul. Deseori barbatilor le place initiativa, creativitatea si o partenera mai activa care sa le vina in intampinare. Arata-i ca vrei sa faci sex cu el la fel de mult cum vrea el sa faca sex cu tine!

Lipsa de tandrete a femeii

Partenerele care se asteapta ca toate sarutarile sa fie doar pentru ele. Suna cunoscut? “Un pupic pe frunte, unul pe nas… doar pentru ele! Barbatul sa munceasca daca vrea sex”. Barbatului ii place enorm ca o femeie sa il sarute, sa il mangaie si sa se joace cu el.

Femeile uita ca si barbatii au nevoie uneori de atentie

Fii sensibila fata de partener! Invata din relatia cu tine insati! Asa cum iti place tie sa fii rasfatata si lui adesea i-ar placea sa fie rasfatat! Daca iti place sa ai un barbat atent langa tine, atunci incearca sa fii si tu atentacu el.

Egoismul femeii

E o credinta ca barbatul se ingrijeste de propria placere si ca intotdeauna el iese castigator cand este vorba de o partida de sex! Oare?! Sunt barbati care ejaculeaza fara sa simta neaparat si placere. Si barbatii au nevoie de tandrete pentru a fi cu adevarati impliniti!

Mimarea placerii de catre femei

Nu iti induce partenerul in eroare! Ce castigi daca te ascunzi? Un sex la minut? Atunci de unde mai avem pretentia ca vrem parteneri tandri, atenti, grijulii, cand tu te prefaci tot timpul?

Lipsa de comunicare a femeii

Daca nu te manifesti, partenerul tau nu are de unde sa intuiasca ce iti face placere si ce nu! Ritmul respiratiei, gemetele pot fi indicatori utili! Ajuta-l sa te faca sa te simti bine!

Femeile cu o gandire rigida in privinta sexului

Expresia  “doamna pe strada si prostituata in pat”, se potriveste cu realitatea. Receptivitatea la nou, deschiderea spre a experimenta sunt calitati dorite de barbati. Multi barbati au multa imaginatie in ceea ce priveste sexul.

Aproape 100% vor sex oral de la partenera lor si o mare parte din ei isi doresc sa faca sex oral partenerei. Multi vor pozitii diferite, practici diferite, etc.

Femeile care nu spun cand vor sa faca sex

Fiecare dintre noi resimtim nevoia de afectiune, de contact intim. Deseori ca femei ne reprimam aceste impulsuri poate din cauza unei credinte irationale conform careia “nu se cade sa ne dorim sa simtim placere, sa cautam placerea” in relatie cu partenerul.

Este oare o rusine sa recunoastem fata de noi si implicit fata de partener nevoia de placere carnala ca expresie a sublimei iubiri!?

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...