Ce nu e indicat sa discutati intr-o relatie

Chiar daca o relatie trebuie sa se bazeze pe sinceritate, incredere si respect, unele subiecte ar trebui sa ramana tabu cel putin la inceputul relatiei.

Iata in continuare cateva:

Banii

Macar pentru perioada de inceput a relatiei, cati bani are fiecare e mai bine sa ramana o problema personala. Nici unul dintre voi nu va doriti sa traiti cu impresia ca banii au fost un argument hotarator in demararea relatiei.

Persoane din familie pe care le consideri “oi negre”

Te streseaza verisoara din Canada care in ciuda lipsei de abilitati a reusit sa plece cu o bursa de studii sau delegata de la serviciu?! Discuta despre asta cu mama ta, cu sora ta, chiar si cu vecina de la doi, dar nu deschide subiectul in fata lui.

In nici un caz sa nu-ti barfesti sora, mama sau prietena cea mai buna.

Nu iti expune de la inceput punctele slabe

Cateodata ai caderi de glicemie si nu suporti sa vezi sange. Nu esti nici atat de sigura pe tine cum ti-ar placea sa se creada si plangi in timpul reclamelor la cafea. Ti se pare o ca n-o sa ajungi niciodata pe pozitia profesionala pe care ti-o doresti. Gandeste-te cat de tare te sperie pe tine si inmulteste cu cel putin 10. Cam asta ar fi reactia lui, chiar daca nu ar arata-o…

Absolut interzis sa i le zici pe toate o data. Stim ca nu te poti abtine si vei spune cateva din ele :).

Nu va apucati sa numarati fostele/fostii

Nici nu spune cati au fost, nici nu intreba. Poate tie ti se pare un lucru de lauda ca te-a dorit toata armata aia de barbati, dar el se gandeste ca te-au si avut toti, ceea ce deja nu ma suna asa bine.

In plus, de ce te-ar interesa locurile pe unde s-a plimbat cu fostele sau cadourile pe care le-a facut. Daca si cu tine o sa faca la fel, o sa crezi ca nu-l interesezi suficient cat sa fie original, daca o sa incerce altceva o sa ti se para ca inainte isi dadea mai mult interesul.

In nici un caz sa nu-i ceri sau sa-i arati poze cu fostii parteneri. Chiar vrei sa ti-l imaginezi sarutand-o pe vreo blonda sau bruneta sexy?!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...