Frumusete

Cateva produse impotriva celulitei pe baza de plante

Produsele anticelulitice cu plante sunt printre cele mai eficiente tratamente pentru indepartatea aspectului de ” coaja de portocala ” a pielii.

Guarana , cafeaua, algele marine, citricele sau menta sunt cateva dintre cele mai intalnite ingrediente din cremele anticelulitice. Aceste creme tonifiaza pielea, favorizeaza eliminarea apei, elimina grasimile si stimuleaza procesul de slabire.

Produsele anticelulita cu guarana

Produsele pe baza de guarana au efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a celulitei. Continand de 2 – 3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul, guarana activeaza metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi.

Produsele pe baza de guarana sunt puternic drenante si detoxifiante, ajutand la arderea grasimilor. Accelereaza si procesul de slabire.

Produsele pe baza de guarana elimina toxinele si apa din tesuturi si determina eliminarea grasimilor. Dupa o luna de utilizare a acestor produse, pielea devine mai ferma si elastica. Crema se aplica zilnic pe zonele cu probleme (fese, coapse, abdomen, solduri). Crema se maseaza cu miscari circulare si in sensul circulatiei venoase.

Produsele anticelulita cu cafea

Cofeina e folosita in cremele anticelulitice pentru proprietatea ei de detoxifiere. Ea ajuta la diminuarea grasimii prin imbunatatirea circulatiei in tesuturi, are efect tonic, nutritiv si hidratant.

Cafeaua are un efect lipolitic, intensificand fermitatea pielii. Cofeina favorizeaza circulatia sanguina, eliminarea toxinelor si a lichidelor in exces, favorizand diminuarea grasimilor.

Cremele pe baza de cafea se aplica zilnic, pe zonele cu problema. Se maseaza prin miscari circulare, in sensul circulatiei venoase.

Produsele anticelulita cu alge

Algele marine activeaza functia tiroidei si microcirculatia sanguina antrenand eliminarea substantelor toxice.

Rezultatul consta in diminuarea stratului adipos subcutanat, redistribuirea armonioasa a adipocitelor normale, cresterea fermitatii si elasticitatii pielii. Prin folosirea acestor produse, se reduce efectul de “coaja de portocala” si se elimina excesul de apa din organism.

Crema se aplica zilnic pe zonele cu probleme, prin masaj circular.

Produsele anticelulita cu fructe si plante

Alege produse pe baza de ceai verde, aloe vera, iedera, menta, rozmarin, papadie, piper negru, citrice sau cirese. Aceste plante lupta cu tesutul adipos, ajuta la eliminarea surplusului de apa din tesuturi, netezesc si tonifica pielea.

Cremele se aplica zilnic, dupa dus.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Frumusete

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...