9:00 am - Sunday December 11, 2016

Cand pot sa fac primul test de sarcina?

Cumpara cu incredere un test de sarcina de la farmacie.

Aceasta metoda de testare a sarcinii poate fi aplicata oriunde, pentru ca ai nevoie doar de o proba de urina si functioneaza prin utilizarea unor substante (anticorpi monoclonali sau policlonali) ce se leaga de hCG.

Daca hCG e prezent in proba de urina, acesta se va lega de anticorpul anti-hCG legat de suprafata solida a testului. Dupa ce s-a produs fecundarea, hormonul hCG (gonadotropina corionica umana) e secretat de catre placenta si e prezent in sange si urina.

Atunci cand faci un test de sarcina este bine sa stii ca fiecare femeie este diferita si timpul necesar pentru ca ovulul sa fie fecundat si sa se implanteze in peretele uterului poate varia.

O idee gresita e faptul ca implantarea apare la 7 zile de la conceptie.Rezultatele cercetarilor au aratat ca prima aparitie a hormonul sarcinii, HCG se face intre 6-12 zile din momentul cand a avut loc fecundarea. Insa in 84% din cazuri hormonul apare intre 8 si 10 zile de la fecundare.

Tocmai de aceea e indicat sa faci un test de sarcina incepand cu ziua in care ar fi trebuit sa se instaleze menstruatia (14 zile dupa ovulatie – aproximativ la 26 – 36 de zile de la prima zi a ultimului ciclu menstrual).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cand pot sa fac primul test de sarcina?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Articol din categoria: Intrebari Sarcina
Articole Similare:

No comments yet.

Lasa un raspuns

Read previous post:
aparatul digestiv
Aparatul digestiv

Ratia alimentara zilnica. In general, aparatul digestiv se adapteaza la felul de munca ce i... mai mult »

Close