Mama & Copilul

Borsul de sfecla, util in suferintele ficatului

Eu am folosit borsul de sfecla, in paralel cu regimul alimentar recomandat de medicul curant, pentru ca imi iesisera foarte prost analizele la ficat: aveam steatoza gradul doi.

Se prepara dintr-un kilogram de sfecla, o legatura de patrunjel verde, o legatura de marar, una de leustean, o capatana de de usturoi, o lingurita de drojdie (sau o mana de malai). Toate ingredientele tocate grosier se pun intr-un borcan si se toarna, cat sa le acopere apa. Se aseaza recipientul intr-un loc calduros

(dar nu direct la soare), ca sa fermenteze lichidul. Cand borsul este gata acrit, se strecoara si se reumple cu apa. A doua transa este mai slaba, dar inca eficienta. Din prima mana se beau doua pahare pe zi, iar din a doua patru.

Acest tratament naturist, combina un regim alimentar si cu consumarea unui ceai de galbenele (de doua ori pe zi), se spune ca vindeca chiar si hepatita virala de tip A in numai sase saptamani. Cura se poate urma oricat de mult, pentru prevenirea bolilor de ficat si de fiere, dar si ca depurativ general al organismului.

De asemenea, de cate ori simt o jena in partea dreapta a abdomenului, pun in aplicare un tratament pe cat de simplu, pe atat de eficient.

Irina

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Borsul de sfecla, util in suferintele ficatului

    Eu am folosit borsul de sfecla, in paralel cu regimul alimentar recomandat de medicul curant, pentru ca imi iesisera foarte prost ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...