Boeuf a la mode

Timp de preparare pentru Boeuf a la mode: 3 ore

Ingrediente necesare pentru Boeuf a la mode:

– 500g rasol de vita

– 500g rasol de porc

– 1kg piept de vita

– 1kg morcov

– 2 cepe potrivite

– 1l sos brun

– 1 lingurita cuisoare

– 1 lingurita chimen

– 3-4 foi de dafin

– 5-6 catei de usturoi

– sare, piper

Mod de preparare pentru Boeuf a la mode:

Spalati carnea si puneti-o la fiert intr-o oala, in 4 litri apa si 1 lingura sare. Cand aceasta incepe sa fiarba in clocot, luati spuma de cate ori este cazul si fierbeti la foc mic, acoperit, circa 90 minute. Puneti apoi in oala morcovii curatati, spalati si taiati in bucati mai mari si ceapa intepata cu cuisoarele. Adaugati foile de dafin, chimenul, o lingura piper boabe, catei de usturoi intregi, sosul brun si potriviti cu sare. Acoperiti oala cu un capac si lasati sa mai fiarba inca 60 de minute la foc mic. Scoateti carnea si morcovii din oala.

Taiati carnea si morcovii in cubulete, apoi puneti-le in castroanele individuale sau intr-o forma de chec, repartizandu-le in mod egal. Strecurati supa din oala si puneti-o in forme, peste carne si morcovi. Dupa ce se racesc, puneti formele la frigider pentru cel putin 10 ore.

Serviti Boeuf a la mode taiat in felii de circa 2cm.

Share this Story
  • Culinar

    Ciorba de sfecla

    Timp de preparare pentru Ciorba de sfecla: 60 minute Ingrediente pentru Ciorba de sfecla: – 400g piept de vita – 2 ...
  • Culinar

    Boeuf a la mode

    Timp de preparare pentru Boeuf a la mode: 3 ore Ingrediente necesare pentru Boeuf a la mode: – 500g rasol de ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
  • Culinar

    Sufleu de varza

    Pentru sufleu de varza iti trebuie : -0,800 kg varza alba -0,100 kg unt -0,015 kg faina -0,025 kg cascaval -0,100 kg ...
  • Culinar

    Ciorba de legume

    Ingrediente pentru ciorba de legume: – 2 morcovi – 2 cepe rosii – 2-3 cartofi – 200g mazare – 200g fasole ...
  • Culinar

    Pastrav la tigaie cu sos de ciuperci

    Ingrediente pentru pastrav la tigaie cu sos de ciuperci: – 4 pastravi – ulei pentru prajit – cimbru uscat – 3-4 ...
  • Culinar

    Legume gratinate

    Ingrediente pentru legume gratinate: – 2 vinete – 4 rosii medii – 250g mozzarella – cimbru – busuioc – 150g pesmet ...
  • Culinar

    Rosii umplute

    Ingrediente pentru rosii umplute: – 8 rosii mari – 300g carne tocata de curcan – 50g masline fara samburi – sare ...
  • Culinar

    Pui cu orez

    Ingrediente pentru pui cu orez: – un pui – sare – piper – rozmarin – ulei pentru prajit – 100g unt ...
Load More In Culinar

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...