Sanatate

Bioenergetica si bioelectromagnetica

Stiinta bioenergetica sau medicina bioenergetica e inspirata in linie directa de renasterea spirituala, prin care se caracterizeaza momentul actual.

Aceasta stiinta, in relatie directa cu fizica cuantica, trateaza energia electromagnetica si energia electrica si influenta pe care le exercita asupra celulelor, tesuturilor, organelor si glandelor. Studierea fluxurilor electrice conduce intotdeauna la Dumnezeu si la ceea ce a creat El, fiindca este vorba, in acest caz, numai de energie.

Orice forma de materie este o condensare de energie. numic nu ar exista in absenta energiei, nici chiar constiinta. Constiinta este energie pura in forma sa statica si totusi activa. Iata inca un paradox. In sensul ca Dumnezeu, este energie pura nelimitata, in timp ce creatia sa este energie pura condensata si limitata in diverse forme. Iar cand energia pura se misca dand nastere creatiei, ea induce fluxul electric. Energia pe care o produc aceste fluxuri electrice  se numeste energie electromagnetica.

Miscarea fiecarui atom da nastere unei energii electromagnetice. Cand acest atom se grupeaza cu alti atomi, dand astfel nastere unor compusi si unor structuri, energiile lor se combina, dand nastere unui curcubeu nelimitat de culori degajate de formele prin care se exprima.

Aceasta energie circula pornind din punctul originar, care este constiinta, sau sufletul, de unde coboara prin lumile mentale ale gandirii, catre lumile emotionale si pana in lumea fizica.

Aceasta energie electromagnetica produce o multitudine de culori diferite in functie de frecventa sau tipul de structura care caracterizeaza acel suflet, fie este animal, om, floare sau mineral. Nivelul de constiinta al fiecaruia si stilul de viata influenteazasi defineste modul in care este traita o experienta, fiindca orice forma de viata creata este energie definita.

Creatia este energia in miscare. Un individ trebuie sa consume energie si sa traiasca din energii care intra in armonie cu propriul sau nivel de constiinta.

Aceste energii exista in hrana, ganduri, emotii, influente de mediu si altele. Nivelul constiintei unui individ se poate schimba daca el evolueaza din punct de vedere spiritual. Daca, intre aceste energii intervine orice neconcordanta cat de mica, din acest moment va incepe sa se instaleze boala.

Elementul sau forma de energie din interiorul corpului fizic se numeste “camp de energie endogen”; daca se afla in afara corpului fizic, atunci se numeste “camp de energie exogen”.

Fireste, exista un numar infinit de benzi si de frecvente de energie. Exsta benzi simple, de joasa frecventa, de curent continuu, benzi de curent de frecventa medie emise de aparate radio, cuptoare cu microunde, radare si curenti in infrarosu, raze x de inalta frecventa si raze gama.

Poluarea electrica este un termen aplicat efectelor nocive pe care le exercita curentii electrici si energiile electromagnetice asupra tesuturilor, lezandu-le in acest fel.

Razele X si razele gama sunt puternici agenti de ionizare care pot distruge tesutul biologic. Razele ultraviolete si benzile de lumina vizibila pot si ele deveni, ana la un punct, agenti de ionizare. Chiar daca se considera ca benzile de frecventa ale aparatelor radio, cuptoarelor cu microunde, radarelor si benzile in infrarosu nu sunt factori de ionizare, in opinia mea, aceste benzi de frecventa pot afecta tesutul cerebral si nervos intr-un mod distructiv, mai ales in urma expunerii pe termen lung.

Aceste benzi “neionizante” se impart in doua categorii: tipul termic sau generator de caldura, si tipul ne-termic sau care nu genereaza caldura. Dintre aceste doua categorii, curentii termici sau producatori de caldura sut cei mai distructivi pentru tesutul viu.

In domeniul medical, se folosesc benzi de energie neionizante, netermice, ca modalitate de analizare si diagnosticare a degenerescentei tisulare. Instrumentele EKG si EEG sunt doua exemple in acest sens.

Oamenii incep sa se apropie tot mai mult de intelegerea fortei vitale si de modul in care functioneaza organismul uman. Important e sa nu incetam niciodata de a cauta adevarul si sa fim deschisi, aspirand spre evolutia catre lumile infinite.

Share this Story
  • Sanatate

    Bioenergetica si bioelectromagnetica

    Stiinta bioenergetica sau medicina bioenergetica e inspirata in linie directa de renasterea spirituala, prin care se caracterizeaza momentul actual. Aceasta stiinta, ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Sanatate

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...