Mama & Copilul

Beneficiile consumului de extract din lucerna

Unul dintre alimentele cele mai bogate in minerale, lucerna are radacini care cresc in pamant pana la aproape 4 metri adancime. Lucerna se gaseste in forma de extract lichid si este foarte buna sa fie folosita in timpul postului, pentru clorofila si nutrientii pe care ii contine.

Contine enzime care ajuta digestia, aminoacizi si carbohidrati. Mai contine calciu, magneziu, fosfor, potasiu si aproape toate vitaminele.

Mineralele exista in cantitate echilibrata, care ajuta absorbtia. Mineralele sunt alcaline, dar au un efect neutralizator in tractul intestinal.

Daca vreti un supliment mineral, lucerna este o buna alegere. Face bine suferinzilor de artrita.

Lucerna, iarba de grau, ovazul si spirulina contin clorofila, care ajuta la vindecarea ulcerelor intestinale, a gastritelor, a bolilor de ficat, a eczemelor, a hemoroizilor, a astmului a hipertensiunii arteriale sau a anemiei, vindeca de constipatie, alunga mirosul corpului si al respiratiei, stopeaza sangerarea gingiilor, vindeca infectiile, arsurile, micoza piciorului si cancerul.

Lucerna este folosita cu mare succes in tratamentul gutei. Un acces de guta care se datoreaza folosirii lucernei apare in mare parte ca urmare a unei reactii alergice individuale, caci multe persoane sunt alergice la lucerna.

Simptomele unui tip de reactie alergica pot include dermatitele, durerea musculara, oboseala, probleme de rinichi si altele. De asemenea, extractele de lucerna care contin cantitati mar de alcool nu sunt recomandate bolnavilor de guta.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Beneficiile consumului de extract din lucerna

    Unul dintre alimentele cele mai bogate in minerale, lucerna are radacini care cresc in pamant pana la aproape 4 metri adancime. ...
  • Mama & Copilul

    Tratamente si remedii impotriva balonarii

      Balonarile, meteorismul, flatulenta, distensia abdominala dureroasa pot fi rezolvate prin luare unor masuri simple dar eficiente. In primul rand trebuie ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...