Mama & Copilul

Barbatul perfect, sau barbatul pentru tine?!

cum trebuie sa fie barbatul idealSa presupunem ca l-am gasit in sfarsit intr-o zi de primavara, pe barbatul perfect. Ne entuziasmam, ne facem planuri, simtindu-ne extrem de norocoase ca am dat de un asa noroc.

Dupa un timp, el insa ne spune ca nu ne ridicam la nivelul pretentiilor lui, desi in mare am fi exact ce si-a dorit. Prin urmare personalitatea noastra ar trebui retusata pe ici pe colo, pentru ca barbatului viselor ii plac femeile blonde, amuzante, sexy, care sa rada la glumele lui etc.

Ce va face o femeie indragostita in conditiile astea?

Ii va spune mai intai probabil ca nu e niciun rau in a incerca o noua coafura si chiar un alt stil vestimentar ce poate nu este exact pe gustul ei, caci schimbarile desigur, nu fac rau nimanui. Daca vrei sa ajungi la inima unui astfel de print, trebuie sa faci unele compromisuri.

Dar iata ca pretentiile domnului in cauza cresc si noi cerinte apar in scurt timp, ajungi sa-ti varuiesti casa in roz, sa porti haine mult prea mulate si sa faci cursuri de parasutism, pentru a-i demonstra iubitului ca ai spirit de aventura.

In ciuda eforturilor insa, iata ca barbatul visat se plictiseste si isi ia talpasita. Si atunci ne trezim ca nu mai stim nici noi cine suntem! Purtam haine ridicole, ne hlizim exagerat de mult la glumele barbatilor si le imitam pe divele din reviste, cazand astfel in derizoriu.

Abia acum ne dam seama ca barbatul viselor e in realitate cel ce ne iubeste asa cum suntem. Sau mai bine zis, ne iubeste pentru ceea ce suntem…

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Barbatul perfect, sau barbatul pentru tine?!

    Sa presupunem ca l-am gasit in sfarsit intr-o zi de primavara, pe barbatul perfect. Ne entuziasmam, ne facem planuri, simtindu-ne extrem ...
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...