Mama & Copilul

Aventura sau relatie serioasa!?

Iata in continuare 5 semne care iti arata ca esti doar o aventura:

1. Te exclude cand vorbeste despre planurile lui de viitor. Atunci cand fac acest lucru se exprima prin „eu voi face”, in loc de „noi vom face”!

2. Pana acum nu i-ai intalnit nici unul din prietenii apropiati sau membri ai familiei. Incercarea de a te ascunde ar trebui sa iti dea de gandit!

3. Intalnirile voastre se desfasoara la ore tarzii in noapte sau in privat! Daca de fiecare data cand vrea sa te vada te invita in intimitatea casei lui in toiul noptii, atunci probabil ca te considera o aventura secreta si exista riscul sa mai existe o femeie in viata lui!

4. Suna rar si atunci cand o face, iti spune ca vrea sa va intalniti imediat. Daca se intampla ca de fiecare data sa te contacteze in ultimul minut, inseamna ca esti departe de a fi prima lui alegere!

5. E interesat doar de sex! Daca timpul vostru impreuna se consuma exclusiv in pat printre asternuturi, inseamna ca ceva e in neregula. Nu-i asa ca nu ti-a pus niciodata intrebari despre viata ta, despre ambitiile si dorintele tale?

Iata si 5 semne ca isi doreste ceva serios:

1. Te include mereu in planurile lui de viitor. Indiferent ca e vorba despre un concert la care isi doreste sa mergeti impreuna, o vacanta sau o petrecere, e vizibil faptul ca vrea sa ii fii alaturi.  Ii place sa ii fi in preajma.

2. Deja i-ai cunoscut majoritatea prietenilor si apropiatilor. Asta inseamna ca e mandru de tine si ca ii face placere sa va afisati impreuna cu orice ocazie si ca ii face placere sa te implice in vietile celor apropiati lui!

3. Te scoate la intalniri in adevaratul sens al cuvantului, se poarta frumos si nu ezita sa luati pranzul in locuri cat se poate de publice.

4. Te suna des, iti spune ca ii e dor de tine si iti face mici surprize care te fac sa te simti cu adevarat iubita si importanta!

5. Ii place sa aiba discutii serioase cu tine. Vorbiti deseori despre ceea ce va doriti de la viata, despre idealurile voastre si cele mai ascunse dorinte!

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Aventura sau relatie serioasa!?

    Iata in continuare 5 semne care iti arata ca esti doar o aventura: 1. Te exclude cand vorbeste despre planurile lui ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...