Mama & Copilul

Armurariul pentru a vindeca hepatita mai repede

In urma cu un deceniu si ceva, m-am pricopsit cu hepatita virala de tip A. Manifestarile au fost cele clasice: ma simteam tot mai obosita de la o zi la alta, pofta de mancare se redusese serios, aveam frecvente dureri de cap si o paloare nefireasca, as fi dormit incontinuu. Cand am observat ca urina a devenit dintr-o data de culoare aproape rosie, mi-am dat seama ca am de-a face cu o boala in toata regula, ca doar stresul examenelor pe care le aveam de dat nu avea cum sa-mi provoace astfel de neplaceri.

M-am dus dispensar, iar medicul care m-a vazut m-a trimis imediat la Spitatlul Colentina, unde am ramas internata vreo doua saptamani. Ajunsa acasa, in Tulcea, desi am urmat cu sfintenie sfaturile medicilor (imi luam vitaminele si pastilele recomandate, tineam ca la carte regimul alimentar), tot nu ma simteam in regula. Noroc cu mama, care mi-a spus ca a suferit la randu-i de aceeasi forma de hepatita in tinerete si ca s-a pus mai repede pe picioare cu ceai din fructe de armurariu. Am facut cateva cure cu acest produs naturist si, dupa trei luni, cand m-am dus la control in Bucuresti, analizele erau perfecte.

Infuzia se prepara dintr-o lingurita de fructe macinate de armurariu la 250 ml de apa. Se lasa vasul acoperit cateva minute, apoi se strecoara. Se consuma doua cani zilnic, prima inainte de micul dejun, dupa care se sta culcat pe partea dreapta jumatate de ora, iar a doua in doua reprize, o treime dupa masa de pranz, restul dupa cina. O cura dureaza doua saptamani si se reia dupa o pauza de alte doua saptamani.

Ioana M, Tulcea

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Armurariul pentru a vindeca hepatita mai repede

    In urma cu un deceniu si ceva, m-am pricopsit cu hepatita virala de tip A. Manifestarile au fost cele clasice: ma ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...