Mama & Copilul

Alimente de luat in calatorii pentru bebelusi

Din pacate, cubuletele de hrana pentru bebelusi preparate in casa nu pot fi transportate bine si nici super-piureul preparat in casa, deoarece se pastreaza la frigider doar 2-3 zile.

In calatorii, cel mai bine este sa folositi borcanelele de mancare organica si cutiile de cereale integrale pentru bebelusi.

Pentru situatii neprevazute, ar fi bine sa pastrati in portbagaj o geanta de voiaj pentru bebelusi, pe langa cea obisnuita, cu scutece, pe care o purtati peste tot.

Geanta de voiaj este utila in cazul in care ati uitat sa impachetati ceva in geanta de scutece; pentru momentele cand bebelusul se uda sau se murdareste prea mult si are nevoie de schimburi sau pentru alte urgente.

Sfat: Daca nu aveti foarte multe hainute, pastrati in portbagaj un rand de schimburi nici prea mici, nici prea mari. In situatii de urgenta, ce mai conteaza daca nu ii vine ca turnat bebelusului.

Pastrati in portbagaj o pensula mare pentru a scutura praful, nisipul sau noroiul de pe pantofii copiilor.

Sau pastrati pungi goale pentru congelator pentru a va salva covorul din masina de pantofii murdari ai copiilor.

Lasati-va copiii sa foloseasca o masa portabila confectionata acasa atunci cand au de gand sa faca activitati artistice in masina. Folositi-o la depozitarea materialelor de creatie atunci cand va este necesara.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Diana Herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Incepeti pregatirile inainte de a ramane insarcinate

Trei luni inainte de a ramane gravida Fa ...