Mama & Copilul

Ajutor pentru stari depresive

Totul a inceput cand m-am hotarat, in urma cu trei ani, sa-mi continuu studiile universitare. Abandonasem scoala in anul doi, cand m-am casatorit si am ramas gravida, pentru ca sarcina a presupus sa stau mult la pat. In plus, pe atunci lucram la o firma unde nu m-ar fi ajutat deloc absolvirea facultatii respective. Timpul a trecut, societatea a dat faliment, iar eu de lucru nu mi-am gasit. Am redevenit studenta, dar programul extrem de incarcat, lipsurile de tot felul (nu aveam bani uneori nici sa iau mancare), noptile nedormite de griji, m-au adus pe marginea prapastiei. Nu ma mai hraneam cum trebuie (treceau uneori doua-trei zile fara sa pun o bucata de paine in gura), eram deceptionata de tot si de toate. Mi-am dus fetita la maica-mea, la tara, caci mi-am dat seama ca eu nu mai sunt in stare sa am grija cum trebuie de ea. Am incercat in fel si chip sa imi revin, insa parca ma izbeam de un zid. Sotul m-a implorat sa merg la un psiholog – o fosta colega de-a lui din liceu, care avea cabinet de consiliere care nu mi-a luat nici un ban pe consiliere. Am fost la vreo zece sedinte, m-a ajutat mult nu zic nu, totusi cred ca cel mai mult bine mi-a facut administrarea de rhodiolin tot la recomandarea acestei doamne. Mi-a spus ca este unul dintre cele mai bune suplimente alimentare si poate reduce substantial efectele stresului. Si asa a fost!

In etape de cate sase saptamani am luat cate 3 capsule de rhodiolin pe zi. Capsulele de rhodiolin le-am luat dupa masa. Asa am scapat eu de depresie cu ajutorul rhodiolinului. Mi-am terminat cu brio studiile. Datorita tratamentului cu rhodiolin mi-am revenit, mi-am gasit un job si am redevenit o mama responsabila.

Pauala, Bucuresti

Share this Story
  • Mama & Copilul

    Ajutor pentru stari depresive

    Totul a inceput cand m-am hotarat, in urma cu trei ani, sa-mi continuu studiile universitare. Abandonasem scoala in anul doi, cand ...
Load More Related Articles
Load More By Alina
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce sa porti la o petrecere de Anul Nou

Anul Nou este sarbatoarea preferata a multor femei ...