7 lucruri esentiale pentru un cuplu fericit

1. Simtul umorului

Zambetul, rasul, umorul de calitate sunt de nelipsit intr-o relatie. Amuzati-va impreuna si sa faceti haz de necaz atunci cand lucrurile nu stau pe roze.

2. Sarutul trebuie sa ramana un lucru actual

La inceputul unei relatii, saruti cu pasiune. In timp,  sarutul devine doar un preludiu pentru sex, iar in final, se transforma in ceva fugar la plecarea si la sosirea acasa.  Un sarut sincer, tandru, face cat o discutie de durata.

3. Nu incerca sa il schimbi, si invers

Chiar daca e vorba de lucruri esentiale sau de amanunte, fii sigura ca nu-l poti schimba prea usor. Implica-te cu delicatete in rezolvarea problemei, fara sa aiba impresia ca il obligi sa faca cum zici.

4. Evita minciuna!

 Decat sa se intample lucruri urate, mai bine evita sa-i faci partenerului ceva ce nici tie nu ti-ar placea sa patesti. Decat sa te gandesti ca-l vei minti si vei face in asa fel ca el sa nu stie, tine minte ca intotdeauna exista posibilitatea sa afle, chiar si din intamplare. In plus, ai putea trai cu o minciuna in ganduri tot timpul?

5. Comportamentul in public

Respectati-va unul pe celalalt. Rezista tentatiei de a vorbi in public despre fobiile sau defectele partenerului tau. Spunandu-le unor straini, chiar si prietenilor vostri, nu vei reusi decat sa creezi o tensiune in relatia voastra. In plus, nici tu nu esti perfecta, oricat ai vrea sa crezi acest lucru.

6. Uneori tacerea e de aur

Sentimentele pe care le ai pentru mama lui, amintirile legate de flirturile tale nevinovate sau faptul ca ai ascuns ceva bani de el, ca sa-ti cumperi ceva ce iti doreai  nu sunt lucruri care trebuie spuse. Mergi pe principiul “ce tie nu-ti place, altuia nu-i face” .

7. Fii sincera si recunoaste cand ai gresit!

Cele care cred ca nu gresesc niciodata sfarsesc prin a ramane singure, macinate de tristete. La fel si cele care incearca intotdeauna sa mascheze o greseala proprie cu alte greseli ale partenerului. Recunoscand ca ai gresit, dai dovada de putere.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...