Mama & Copilul

6 trucuri ca sa ii starnesti interesul

1. Fii mereu o prezenta placuta, aranjeaza-te, fii sexy si plina de viata. Va dori sa-ti fie mereu in preajma daca esti o companie „de zile mari”. Barbatilor nu le plac complicatiile, in viata de cuplu apreciaza ca toate sa fie cat mai simple! (sunteti impreuna, tu esti frumoasa, va simtiti bine unul cu celalalt, totul e super).

2. Tine dieta in cazul in care ai ceva surplusuri in greutate, traim intr-un secol in care majoritatea barbatilor se simt fericiti daca au o partenera cu forme, dar supla. Daca tu nu poti fii asa, totusi nu te impacienta, te place asa cum esti; incearca sa slabesti, dar sa fii si sanatoasa, in acelasi timp.

3. Esti o persoana geloasa? Abtine-te! Barbatilor nu le place sa le faci „scene” pentru ca simt ca atentezi cumva la libertatea lor, ca masculi. Mai bine sa fie el gelos!

4. Nu il suna tu prea des!- aceasta se aplica pentru relatiile de inceput, dar uneori „terapia” cu pricina merge aplicata si in cuplurile mai vechi. Din pacate, unii au tendinta sa ia lucrurile bune ca pe ceva care li se cuvine natural, ca pe un bun al lor care astfel va ramane pana la sfarsitul lumii. Si atunci nu mai au acelasi comportament ca la inceput.

5. In general, barbatilor le place „sa vaneze”: cu cat te „lasi mai greu”, cu atat te va aprecia mai mult. Tachineaza-l! Dar trebuie ca toate acestea sa se intample fara ca tu sa simti ca joci un rol, pentru ca atunci va simti si el!

6. Incearca sa-l cuceresti din punct de vedere sexual! Acesta e cel mai important aspect pentru ei. Afla ce-i place cel mai mult in pat, si daca tie nu-ti displace, fa-i o surpriza! Apoi incepi sa numeri de cate ori te suna intr-o zi!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ana herlife
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Metode de prevenire a toxiinfectiilor alimentare

Iata mai jos cateva reguli simple si rapide ...