6 prejudecati sexuale la romani

1. Sex la prima intalnire

De cele mai multe ori nu poate fi pus pe seama unor sentimente profunde, ci mai mult se datoreaza atractiei si dorintei sexuale dintre cei doi.

Nu putem spune ca este caracteristic unor persoane care nu se gandesc la consecintele actelor lor: concluzia este ca se poate intampla oricui si tine de context, nevoie si potentialul partener.

2. Pornografia

Agreata de barbati constituind un segment distinct al nevoilor lor de natura erotica. Numarul femeilor care se simt confortabil in contact cu aceste materiale putem spune ca este in crestere desi nu reprezinta o practica raspandita in randul acestora.

3. Jucarii sexuale

Datorita cresterii intr-un mediu in care jucariile sexuale nu aveau ce sa caute, deseori se poate interpreta prezenta acestora in dormitor ca pe o amenintare sau ca un scop in sine si nu ca pe un mijloc in atingerea ‘culmilor placerii’.

4. Sex oral

Poate constitui, impreuna cu sexul anal, o practica tabu in contextul debutului vietii sexuale, atunci cand asocierile cu mictiunea si defecarea pot trezi o atitudine retinuta sau ambivalenta, pe un fond conflictual.

5. Sex in grup

Contravine presiunii sociale spre monogamie. Ca orice practica, sexul in grup la nivel de perceptie generala, deseori e vazut ca fiind ceva ce s-ar putea practica in afara unei relatii stabile.

6. Sex in public

Prejudecata oamenilor legata de sexul in public are legatura cu impactul pe care il au normele societatii in care traim. Oricat de atrasi am fi de interzis, de descarcarea de adrenalina, pentru multi chiar si tentativa poate avea un efect inhibitor.

Share this Story
  • Mama & Copilul

    6 prejudecati sexuale la romani

    1. Sex la prima intalnire De cele mai multe ori nu poate fi pus pe seama unor sentimente profunde, ci mai ...
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Mama & Copilul

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

8 tipuri diferite de tuse si starea ta de sanatate – cauze, simptome, tratament naturist

Tusea este printre cele mai comune probleme medicale ...